Leuke Smurfen dekbedovertrekken

Leuke Smurfen dekbedovertrekken met allemaal verschillende opdrukken. Of u nu opzoek bent naar grote smurf, bril smurf of smurfin, wij hebben er een dekbedovertrek van.  Het is een éénpersoons dekbedovertrek (140 x 200 cm) met een kussensloop van (60 x 70) en het Smurfen dekbedovertrek is gemaakt van 100 % katoen. Het Smurfen dekbedovertrek heeft een instopstrook van 30 cm. Bekijk snel de website www.beddengoedonline.nl voor meer leuke dekbedovertrekken in verschillende maten en uitvoeringen. Zorg dat uw slaapkamer er helemaal gepimpt uit ziet met de mooie dekbedovertrekken van beddengoedonline. Bekijk snel het hele assortiment van onze Smurfen dekbedovertrekken op de online webshop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *